Bedrijvengids voor Nederlandse MKB en ZZP ondernemers

Al 35 jaar het platform voor Nederlandse MKB bedrijven die willen scoren 

Overheden en non-profit organisaties zijn op afstand de grootste marktpartijen als het aankomt op het kopen van producten en diensten. Tot voor enkele jaren raadpleegden zij voor het aankopen van hun producten en diensten de papieren versie van de 1.200 pagina's dikke gids Handboek der Nederlanden. Toen de exploitatie van deze gids, mede als gevolg van het internet, moest stoppen leek er een definitief einde te zijn gekomen aan de bedrijvengids Handboek der Nederlanden. Niets is echter minder waar. Inkopers klagen steeds meer over het feit, dat zij in de grote zoekmachines overspoeld worden met advertenties, afbeeldingen en geen 'schone' zoekresultaten krijgen aangeboden.

Bedrijvengids zonder advertenties

Na uitvoerig marktonderzoek en gesprekken met een groot aantal mensen, die verantwoordelijk zijn voor de inkoop van producten en diensten, is een digitale verrsie van de gids HandboekderNederlanden.nl ontwikkeld. Het unieke van deze bedrijvengids is dat er geen advertenties bij de zoekresultaten komen te staan. Aan inkopers die op zoek zijn naar een product of bepaalde dienst wordt in de vorm van één of meerdere presentatiepagina's relevante data getoond. Hieruit kan men direct opmaken of een MKB bedrijf kan leveren waarnaar u op zoek bent. Voor (kleinere) MKB bedrijven die nog geen zaken doen met overheden en non-profit organisaties biedt deze opzet grote kansen.

Gratis vermelding voor MKB bedrijven en ZZP ondernemers                                  

Net als in het verleden bij de papieren versie kunnen MKB bedrijven gratis een uitvoerige vermelding plaatsen in de bedrijvengids HandboekderNederlanden.nl onder één rubriek naar keuze. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als MKB bedrijf ontvangt u tevens een unieke bonus wanneer u een vermelding plaatst. De uitvoerige vermeldingen in Handboek der Nederlanden worden namelijk kosteloos SEO geoptimaliseerd, waardoor zij binnen 5 weken in de Top-20 van de grote zoekmachines komen te staan. Bovendien heeft een presentatiepagina wanneer correct ingevuld een SEO kracht van 43 backlinks! Profiteer en plaats als MKB bedrijf of ZZP ondernemer een gratis presentatiepagina