Help

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stuur dan uw vraag via het contactformulier naar ons toe. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een antwoord.


U kunt een presentatiepagina verwijderen door de volgende stappen te doorlopen:

  • - Ga naar Mijn handboek
  • - Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
  • - U krijgt dan een overzicht te zien met een of meerdere presentatiepagina’s
  • - Druk op de button verwijderen en de presentatiepagina die u heeft geselecteerd wordt verwijderd.

U kunt uw account niet zelfstandig verwijderen uit de zoekresultaten van Handboek der Nederlanden. Om uw account uiterlijk de volgende werkdag te laten verwijderen uit de zoekresultaten stuurt u een e-mail naar contactformulier met als onderwerp ‘Verwijder mijn account’. Voorwaarde is wel, dat de opzegging van uw account geschiedt via het e-mail adres waarmee u als beheerder bij ons geregistreerd staat.

Controleer eerst of u de juiste inloggegevens heeft gebruikt. Om in te kunnen loggen dient u de inloggegevens te gebruiken waarmee u zich als beheerder heeft aangemeld. Wanneer u het wachtwoord bent vergeten klikt u op de link Wachtwoord vergeten. Lukt het inloggen dan nog niet? Vul dan het contactformulier in, zodat wij voor u na kunnen gaan wat het probleem is.

Wanneer u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, controleer dan het volgende:

  • Heeft u het juiste e-mail adres ingegeven (geen tikfout?)
  • Is onze bevestigingsmail wellicht in uw spam map terechtgekomen?
Mocht u beide opties hebben gecontroleerd stuur dan een melding via het contactformulier

Mocht u een vraag hebben voor de administratie, redactie of webmaster van Handboek der Nederlanden. Gebruik dan het contactformulier dat u kunt vinden via de link contactformulier

Ja. Overheden, non-profit instellingen en bedrijven kunnen gratis een presentatiepagina plaatsen onder één rubriek.

Nee, Handboek der Nederlanden is een exclusief platform voor overheden, non-profit instellingen en het toeleverend bedrijfsleven. 

Het is mogelijk om onder meerdere rubrieken een presentatiepagina te plaatsen. De investeringskosten per rubriek per jaar bedragen € 17,50 exclusief 21% btw. 

Een presentatiepagina in Handboek der Nederlanden draagt wezenlijk bij tot het vergroten van de SEO kracht van uw website. Elke presentatiepagina wordt bovendien SEO geoptimaliseerd door de SEO specialist MKB waardoor deze ook gezien en gevonden wordt in de zoekmachines. 

De presentatiepagina’s in Handboek der Nederlanden worden niet afgeschermd en voorzien van ‘no follow’. Hierdoor zijn zij bij uitstek geschikt voor linkbuilding. 

HandboekderNederlanden.nl wordt uitgegeven door 2vanhorssen.com. Sinds 1999 het kenniscentrum voor het MKB. Deze unieke SEO zoekmachine is ontwikkeld en gebouwd door Rvpwebdev te Haarlem. Multimediale Uitgeverij 2Vanhorssen.com geeft naast traditionele producten ook informatie platforms als waarheenmetvakantie.nl uit. 

Het is niet mogelijk om te adverteren tussen de zoekresultaten van Handboek der Nederlanden. U kunt wel adverteren in de ‘Nieuwsbrief der Nederlanden’. Hier zijn verschillende aantrekkelijke vormen voor beschikbaar. Van button tot advertorial.

Overige pagina's