Website promoten in de SEO boost zoekmachine

De SEO boost zoekmachine waarmee bedrijven hun website kunnen promoten   

Handboek der Nederlanden heeft meer dan 25 jaar een belangrijke brugfunctie vervuld tussen alle overheidsinstanties, non-profit organisaties en het toeleverend bedrijfsleven. Het doel van Handboek der Nederlanden is uw website promoten en het bevorderen van de commerciële communicatie tussen marktpartijen. Zo konden MKB bedrijven gratis hun website promoten om zich te presenteren aan de inkopers van overheden en non-profit organisaties. Toen de toenmalige uitgever van deze unieke 1.200 dikke tellende bedrijvengids stopte met de exploitatie ontstond er gedurende enkele jaren een hiaat. Weliswaar kan men via de grote zoekmachines in principe alles vinden, echter vanwege het overweldigende aanbod pagina's zijn pure kwalitatieve adresgegevens en relevante data moeilijk in kaart te brengen.

Website promoten in onze SEO boost zoekmachine werkt  

Omdat uit marktonderzoek en gesprekken met inkopers kwam vast te staan, dat er sterke behoefte was aan een overzichtelijke online bedrijvengids zonder advertenties heeft de huidige uitgever besloten om een online versie van het Handboek der Nederlanden te laten ontwikkelen. Deze zoekmachine voor bedrijven is na een jaar ontwikkelen recentelijke gelanceerd met als titel www.handboekdernederlanden.nl In deze bedrijvengids, die als zoekmachine is ingericht, kunt u als MKB bedrijf net als in het verleden kosteloos onder één rubriek een gratis presentatiepagina plaatsen. Deze presentatiepagina wordt als bonus SEO geoptimaliseerd, zodat u deze presentatiepagina binnen 5 weken ook kunt vinden in de Top-20 van de grote zoekmachines. En nogmaals hier zijn voor u als MKB bedrijf geen kosten aan verbonden.

Website promoten bij de inkopers van overheden en non-profit organisaties          

Via de SEO boost zoekmachine HandboekderNederlanden.nl uw website promoten is niet alleen commercieel gezien zeer interessant, maar is onder één rubriek zelfs gratis. Profiteer en plaats als MKB bedrijf een gratis presentatiepagina